Nieuws

OutdoorFit

OutdoorFit 1.jpg

Extra tijd om te sporten!

De zwembaden mogen dan nog gesloten zijn maar de zomertijd komt er weer aan. Daarom extra tijd om te sporten!
Vanaf de zomertijd kunt je een leuke interval les volgen, zoals je gewend bent van de aqua lessen, alleen buiten. Met veel enthousiasme zullen Barry en Robin een corona proof les aanbieden. Doe mee op het eigen niveau of maakt het zo intensief als je zelf wilt!

Dinsdag 19:00-19:30u vanaf 30 maart.
Sportveld naast Sportcentrum De Waterkanten
Kosten €3,75 inschrijven en betalen via Webshop
Meenemen:  Een handdoek/matje en een flesje water
Aanmelding via Webshop

Wat is interval training?
De les zal een combinatie zijn van HITT en Tabata, beide vormen van interval training. Bij deze vorm van les wordt er telkens afwisselend korte periode intensief gesport met daarna een korte periode van rust. Ook wordt er afgewisseld tussen kracht oefeningen en cardio. Het idee achter interval kracht training is dat er in een korte periode sport al verbetering van de conditie optreedt, zeker als er intensief wordt gesport. Door de afwisseling van oefeningen vliegt de training zo om.  Het leuke aan deze training is dat u zelf de zwaarte van de les kunt bepalen. Ook is het mogelijk om oefeningen aan te passen naar ieders wens. De instructeurs helpen je de les zo goed mogelijk aan te passen aan jouw mogelijkheden. 
Deze trainingsvorm helpt met het verbeteren van cardiovasculaire system; sterkere hart en longen. In combinatie met het verbeteren van de stofwisseling en het trainen van spierkracht is de interval training. Goed voor de gezondheid en de weerstand!  

Spelregels

  • Vooraf aanmelden is verplicht.
  • Er wordt gesport in groepjes van maximaal 4, de groepjes krijgen allen apart instructie.
  • 1,5m afstand geldt ten alle tijden. Zowel tussen groepjes als onderling.
  • Kleedkamers, toiletten en douches zijn gesloten.
  • Kom niet als jij of een van je huisgenoten (milde) klachten heeft.
  • Geen publiek.
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.