Buurtsportcoach

Sport en bewegen voor iedereen

BSC 2.jpg

Sportfondsen Lisse maakt zich sterk voor vitale inwoners van de gemeente Lisse. Dit doen wij niet alleen via de activiteiten in het zwembad of door het faciliteren van sportaccommodaties, ook zijn wij nauw betrokken bij de organisatie en uitvoering van diverse sport- en beweegprogramma's in de gemeente. Dit doen wij samen met het Team Buurtsportcoaches Lisse.

Dit team bestaat uit zes verbinders met elk hun eigen specialiteit op het gebied van welzijn, cultuur, sport, onderwijs en jongerenwerk. Eén van deze buurtsportcoaches is een medewerker van Sportfondsen en daarnaast faciliteren wij de locaties en andere middelen voor de uitvoering van de activiteiten.

Wat doet Team Buurtsportcoaches Lisse?

Wij zijn Frank, Benny, Giselle, Ivo, Cora en Dionne en samen vormen wij Team Buurtsportcoaches (BSC) Lisse. Samenwerking is versterking! Daarom werken wij samen met de gemeente Lisse, verenigingen, inwoners en partners aan de invulling van het Meerjarenprogramma Sporten, bewegen en spelen.

Samen worden de dromen, wensen en behoeften van verenigingen en sporters in kaart gebracht zodat er gewerkt kan worden naar vitale verenigingen in de breedste zin van het woord. Wij maken het aanbod op het gebied van sporten en bewegen op overzichtelijke wijze zichtbaar en zetten ons in om partijen en activiteiten met elkaar te verbinden.

Dit gebeurt her en der al, maar wij gaan nog meer op zoek naar matches en samenwerkingen. Heb je een sport(hulp)vraag of ben je benieuwd naar onze werkzaamheden, neem dan contact met ons op.

Meer weten over de Buurtsportcoach?

Je vindt meer informatie en leuke activiteiten op www.lisseactief.nl

Logo_Lisse_kleur.png

Stel hier je vraag aan de buurtsportcoach

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.