Tennishal

Het hele jaar door tennissen

Tennishal Ter Spekce
Tennishal Ter Specke is al meer dan 10 jaar een favoriete bestemming voor tennisliefhebbers. De hal bevindt zich op het prachtige tennispark van LTC Lisse. Deze moderne hal telt vijf pro-bounce banen, speciaal ontworpen om een optimale speelervaring te bieden. Bovendien is de hal uitstekend verlicht en goed verwarmd, wat zorgt voor perfecte speelomstandigheden, zelfs op de koudste dagen.

In de zomermaanden van 1 april t/m 30 september wordt de hal beheerd door LTC Lisse en kunnen leden van de vereniging ook bij slecht weer overdekt tennissen. In de wintermaanden loopt de verhuur van tennisbanen via Sportfondsen Lisse. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, zowel op flexibele als op contractbasis.

Verhuur wintermaanden (1-10-24 t/m 31-3-25)
Het is mogelijk om

  • één of meerdere vaste banen te reserveren.
  • een wintertennisabonnement af te sluiten. Met dit abonnement kunt u op afhangbasis gebruik maken van beschikbare banen.
  • of incidenteel één of meerdere losse banen te reserveren.

Verhuur zomermaanden (1-4-24 t/m 30-9-24)
De tennishal Ter Specke valt vanaf 1 april onder het beheer van LTC Lisse. Gebruik maken van de hal kan dan alleen wanneer je lid bent van de tennisvereniging. Kijk op de site van LTC Lisse voor de lidmaatschapsmogelijkheden.

Een gezellig toernooi met vrienden, familie of een sportief bedrijfsuitje organiseren?
Dit kan op zaterdagavond want dan is de hal speciaal gereserveerd voor groepen, feesten en partijen. Maak de avond compleet met passende hapjes en drankjes. Informeer bij de pachter van de kantine naar de mogelijkheden via 0252 – 41 38 69.

Heb je een vraag over de tennishal (geen verhuuraanvragen)

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.