Tennishal

Het hele jaar door tennissen

Tennis.jpg

In de winter of tijdens slechte weersomstandigheden toch lekker door tennissen? Dit kan in Tennishal Ter Specke | Spekkelaan 4, Lisse. Deze tennishal (overkapping) staat op het tennispark van LTC Lisse en wordt in de wintermaanden verhuurd aan iedereen die in de winter wil blijven tennissen.

De hal beschikt over vijf pro-bounce banen en is verlicht en verwarmd en er zijn verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van een tennisbaan. Denk bijvoorbeeld aan een vaste baan op een vaste dag en tijdstip, maar ook losse verhuur is mogelijk. Of juist flexibel gebruik maken van de banen, dit kan met het wintertennisabonnement.

In de zomermaanden van 1 april t/m 30 september wordt de hal beheerd door LTC Lisse en kunnen leden van de vereniging ook bij slecht weer overdekt tennissen. Doordat de wanden van de hal te verwijderen zijn, voelt het toch alsof je in de buitenlucht staat te spelen.

De verhuur verloopt in de wintermaanden via Sportfondsen Lisse, 0252-414488 of stuur een mail.

Heb je een vraag over de tennishal (geen verhuuraanvragen)

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.