Winterabonnement

Wintertennisabonnement Tennishal Ter Specke 2022-2023

Speciaal voor iedereen die ook in de winter wil blijven tennissen is er het wintertennisabonnement.

Met het winterabonnement kun je op afhangbasis van 1 oktober 2022 t/m 31 maart 2023 gebruik maken van de beschikbare banen in tennishal Ter Specke tegen een vast bedrag.

De kosten bedragen € 140,00 en hiervoor kun je gedurende de openingstijden op afhangbasis gebruik maken van de beschikbare banen.

Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier. Deze kun je inleveren bij Sportfondsen Lisse (Sportcentrum De Waterkanten, Sportlaan 21). Hierbij dien je tevens een goed lijkende pasfoto in te leveren.

Bij inschrijving dient het verschuldigde bedrag te worden voldaan en vervolgens ontvang je een persoonsgebonden lidmaatschapskaart.

LET OP! In verband met de huidige sluiting van Sportcentrum De Waterkanten is de receptie beperkt geopend. Op werkdagen tussen 9:00 - 14:00 kan je langskomen om een pas aan te schaffen.

Het is ook mogelijk om het formulier in te leveren en de betaling te voldoen waarna wij de pas aanmaken en deze per post versturen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.