Wintertennisabonnement

Wintertennisabonnement

voor Tennishal Ter Specke

Wintertennisabonnement
Speciaal voor iedereen die ook in de winter wil blijven tennissen is er het wintertennisabonnement. Met het winterabonnement kunt u op afhangbasis 1 oktober 2023 t/m 31 maart 2024 gebruik maken van de beschikbare banen in tennishal Ter Specke tegen een vast bedrag. De kosten bedragen € 148,50 en hiervoor kunt u gedurende de openingstijden gebruik maken van de beschikbare banen.

Inschrijven is mogelijk via het hiervoor bestemde inschrijfformulier. Deze kunt u inleveren bij Sportfondsen Lisse (Sportcentrum De Waterkanten, Sportlaan 21). Hierbij dient u tevens een goed lijkende pasfoto in te leveren. We zouden u willen vragen om uw tennisabonnement af te sluiten buiten de zwemlestijden om, om eventuele drukte bij de receptie te voorkomen. Op doordeweekse dagen starten de zwemlessen om 15:30. Bij inschrijving dient het verschuldigde bedrag te worden voldaan. U ontvangt vervolgens een persoonsgebonden lidmaatschapskaart.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.