Winterabonnement

In de winter vrijblijvend blijven tennissen?

Let op ! vanaf 6 november is het hebben van een coronatoegangsbewijs (QR coronabewijs, herstelbewijs of een geldig bewijs van een negatieve test) verplicht in de tennishal. Je bent als gebruiker (huurder) zelf verantwoordelijk voor het hebben van een dergelijk bewijs, alsmede de controle hiervan bij eventuele medespeler

Wintertennisabonnement Tennishal Ter Specke 2021-2022

Speciaal voor iedereen die ook in de winter wil blijven tennissen is er het wintertennisabonnement.

Met het winterabonnement kun je op afhangbasis van 1 oktober 2021 t/m 31 maart 2022 gebruik maken van de beschikbare banen in tennishal Ter Specke tegen een vast bedrag.

De kosten bedragen € 130,00 en hiervoor kun je gedurende de openingstijden gebruik maken van de beschikbare banen.

Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier. Deze kun je inleveren bij Sportfondsen Lisse (Sportcentrum De Waterkanten, Sportlaan 21). Hierbij dien je tevens een goed lijkende pasfoto in te leveren.

Bij inschrijving dient het verschuldigde bedrag te worden voldaan en vervolgens ontvang je een persoonsgebonden lidmaatschapskaart.

LET OP! kom bij voorkeur op werkdagen tussen 11:00 - 15:00 langs bij onze receptie wanneer je de pas direct mee wil nemen. Op andere momenten kan het druk zijn vanwege zwemlessen of andere activiteiten en kan het dus even duren voordat het pasje klaar is.

Het is ook mogelijk om het formulier in te leveren en de betaling te voldoen waarna wij de pas aanmaken en deze per post versturen.

Download hier de gebruiksvoorwaarden

Download hier het inschrijfformulier

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.