Baan huren

Maak incidenteel gebruik van een binnenbaan

Coronamaatregelen:

  • Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is de tennishal per 28 november dagelijks om 17.00 uur gesloten.
  • vanaf 6 november is het hebben van een coronatoegangsbewijs (QR coronabewijs, herstelbewijs of een geldig bewijs van een negatieve test) verplicht in de tennishal. Je bent als gebruiker (huurder) zelf verantwoordelijk voor het hebben van een dergelijk bewijs, alsmede de controle hiervan bij eventuele medespeler.

Aan onze vaste gebruikers wordt de mogelijkheid geboden om de vaste baanhuur tijdelijk naar een ander moment (overdag) te verplaatsen. Neem hiervoor contact op via onderstaand contactformulier. Kijk hier voor een bezettingsoverzicht en geef de gewenste nieuwe tijd door.


In de periode van 31 oktober t/m 31 maart is het mogelijk om incidenteel gebruik te maken van de tennisbanen.

Je kunt dan per keer een baan reserveren. Dit kun je online reserveren en direct afrekenen via onze webshop.

Let op ! vanaf 6 november is het hebben van een coronatoegangsbewijs (QR coronabewijs, herstelbewijs of een geldig bewijs van een negatieve test) verplicht in de tennishal. Je bent als gebruiker (huurder) zelf verantwoordelijk voor het hebben van een dergelijk bewijs, alsmede de controle hiervan bij eventuele medespelers.

Tarieven

TariefTennisLos21.png

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.