Sporthal De Waterkanten

Sporthal De Waterkanten

Geschikt voor allerlei sporten en evenementen

Sporthal WK.jpg

In Sportcentrum De Waterkanten bevindt zich een sporthal met de afmetingen van 46 x 26 meter. Deze sporthal is geschikt voor het beoefenen van veel verschillende sporten.

Zo is het materiaal en de belijning geschikt om te voetballen, basketballen, volleyballen, badmintonnen, hockey en turnen. In de sporthal bevindt zich een klimmuur van zes meter hoog.

De sporthal heeft een tribune met zitplaatsen voor 200 personen die van bovenaf in de zaal mee kunnen kijken.

Tevens is de sporthal op te delen in drie aparte zalen. Met de sporthal worden ook de tribunes van elkaar gescheiden, waardoor je geen enkele last hebt van de andere sportbeoefenaars in het andere gedeelte

Als vereniging ook gebruik maken van de sporthal in Sportcentrum De Waterkanten of wil je een keer met vrienden een vriendschappelijk potje volleyballen of zaalvoetballen? Het is ook mogelijk om delen van de sporthal te huren.

Sporthal huren?

Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.