Het zwembad in Sportcentrum De Waterkanten beschikt over een 25-meter wedstrijdbad, een instructiebad, een recreatiebad, whirlpool, stroomversnelling en een peuterbad met verschillende speeltoestellen.

Ook is er een 60 meter lange glijbaan, een lage duikplank en bij heel mooi weer is het terras geopend.

In het zwembad worden elementaire zwemlessen aangeboden, maar is het ook mogelijk om aan je conditie te werken met verschillende aquasportieve activiteiten. Tevens is er volop gelegenheid om in je eigen tempo banen te zwemmen. Natuurlijk is het zwembad met regelmaat geopend voor recreatieve zwemmers en iedere vrijdagavond is er discozwemmen voor de jeugd t/m 14 jaar.

Kortom, in De Waterkanten is het mogelijk om aan je conditie te werken, te leren zwemmen of gewoon lekker te recreëren. De horecagelegenheid geeft zicht op het zwembad en heeft een ruim aanbod aan dranken, snacks en broodjes. Een compleet plaatje voor spetterend en sportief plezier.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.