Wintertennis

Vaste baan

Het is mogelijk om op een vaste dag en tijd gebruik te maken van een tennisbaan in Tennishal Ter Specke. Hiervoor kunt u voor de wintermaanden een contract afsluiten. Het winterseizoen 2020 – 2021 loopt van 1 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021

Meer informatie vindt u in onze folder en om een baan te reserveren kunt u gebuik maken van het hiervoor bestemde inschrijfformulier:

Indien u afgelopen jaar al een tennisbaan gehuurd heeft, kunt u gebruik maken van onderstaande documenten:

Incidenteel gebruik tennisbaan

Het is ook mogelijk om incidenteel gebruik te maken van de tennisbanen. U kunt dan per keer een baan te reserveren. Om een reservering te maken, kunt u bellen met 0252-413869.

Winterabonnement

Voor iedereen die in de winter wel wil blijven tennissen, maar geen vaste baan wil huren, is er het winterabonnement. Met dit abonnement kunt u op afhangbasis gebruik maken van de beschikbare banen. Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden van dit abonnement.

Een gezellig toernooi met vrienden, familie of een sportief bedrijfsuitje organiseren?

Dit kan op zaterdagavond want dan is de hal speciaal gereserveerd voor groepen, feesten en partijen. U kunt de avond compleet maken met passende hapjes en drankjes. Informeer bij de pachter van de kantine naar de mogelijkheden via 0252 – 41 38 69.

Download hier de voorwaarden voor het gebruik van tennishal Ter Specke.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.