Wintertennis

Coronamaatregelen:

  • Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is de tennishal per 28 november dagelijks om 17.00 uur gesloten.
  • vanaf 6 november is het hebben van een coronatoegangsbewijs (QR coronabewijs, herstelbewijs of een geldig bewijs van een negatieve test) verplicht in de tennishal. Je bent als gebruiker (huurder) zelf verantwoordelijk voor het hebben van een dergelijk bewijs, alsmede de controle hiervan bij eventuele medespeler.

Aan onze vaste gebruikers wordt de mogelijkheid geboden om de vaste baanhuur tijdelijk naar een ander moment (overdag) te verplaatsen. Neem hiervoor contact op via onderstaand contactformulier. Kijk hier voor een bezettingsoverzicht en geef de gewenste nieuwe tijd door.


Vaste baan

Het is mogelijk om op een vaste dag en tijd gebruik te maken van een tennisbaan in Tennishal Ter Specke (Spekkelaan 4). Hiervoor kun je voor de wintermaanden een contract afsluiten. Het winterseizoen loopt van 1 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022

Meer informatie vind je in onze folder en om een baan te reserveren kunt je gebuik maken van het hiervoor bestemde inschrijfformulier:

Indien u afgelopen jaar al een tennisbaan gehuurd heeft, kunt u gebruik maken van onderstaande documenten:

Winterabonnement

Voor iedereen die in de winter wel wil blijven tennissen, maar geen vaste baan wil huren, is er het winterabonnement. Met dit abonnement kun je op afhangbasis gebruik maken van de beschikbare banen.

Een gezellig toernooi met vrienden, familie of een sportief bedrijfsuitje organiseren?

Dit kan op zaterdagavond want dan is de hal speciaal gereserveerd voor groepen, feesten en partijen. Maak de avond compleet met passende hapjes en drankjes. Informeer bij de pachter van de kantine naar de mogelijkheden via 0252 – 41 38 69.

Download hier de voorwaarden voor het gebruik van tennishal Ter Specke.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.