Wintertennis

Coronamaatregelen:

Update 18 december

Bij de gemeente is navraag gedaan of de hal weer als buitenlocatie gezien kan worden wanneer de zijkanten grotendeels geopend worden. De gemeente heeft aangegeven op dit moment geen reden te zien waarom dit anders zou zijn dan vorig jaar.

Inmiddels is er hard gewerkt om de zijkanten weer open te ritsen zodat de hal weer in gebruik genomen kan worden. Dank aan Martijn Zandvliet en Rob Mesman en hun team voor de snelle actie!

Voor de vaste huurders overdag (tot 17:00 uur) betekent dit dat de reserveringen die gemaakt zijn ‘gewoon’ blijven staan en er dus op de vertrouwde tijd getennist kan worden.

Voor de avondtennissers zijn er al een aantal tijden verschoven, deze blijven volgens afspraak ook voor deze week staan, als u deze tijden wil verlengen t/m 14 januari of een nadere tijd in wil plannen dan kunt u contact met opnemen via de mail. Als u nog geen andere tijd had ingepland dan kan dit alsnog door een mail te sturen.

Ook horen wij het graag als u ervoor kiest om tijdelijk helemaal niet te komen, we kunnen dan de banen weer beschikbaar maken voor andere tennissers.


Update 27 november

  • Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is de tennishal per 28 november dagelijks om 17.00 uur gesloten.
  • vanaf 6 november is het hebben van een coronatoegangsbewijs (QR coronabewijs, herstelbewijs of een geldig bewijs van een negatieve test) verplicht in de tennishal. Je bent als gebruiker (huurder) zelf verantwoordelijk voor het hebben van een dergelijk bewijs, alsmede de controle hiervan bij eventuele medespeler.

Aan onze vaste gebruikers wordt de mogelijkheid geboden om de vaste baanhuur tijdelijk naar een ander moment (overdag) te verplaatsen. Neem hiervoor contact op via onderstaand contactformulier. Kijk hier voor een bezettingsoverzicht en geef de gewenste nieuwe tijd door.


Vaste baan

Het is mogelijk om op een vaste dag en tijd gebruik te maken van een tennisbaan in Tennishal Ter Specke (Spekkelaan 4). Hiervoor kun je voor de wintermaanden een contract afsluiten. Het winterseizoen loopt van 1 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022

Meer informatie vind je in onze folder en om een baan te reserveren kunt je gebuik maken van het hiervoor bestemde inschrijfformulier:

Indien u afgelopen jaar al een tennisbaan gehuurd heeft, kunt u gebruik maken van onderstaande documenten:

Winterabonnement

Voor iedereen die in de winter wel wil blijven tennissen, maar geen vaste baan wil huren, is er het winterabonnement. Met dit abonnement kun je op afhangbasis gebruik maken van de beschikbare banen.

Een gezellig toernooi met vrienden, familie of een sportief bedrijfsuitje organiseren?

Dit kan op zaterdagavond want dan is de hal speciaal gereserveerd voor groepen, feesten en partijen. Maak de avond compleet met passende hapjes en drankjes. Informeer bij de pachter van de kantine naar de mogelijkheden via 0252 – 41 38 69.

Download hier de voorwaarden voor het gebruik van tennishal Ter Specke.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.