Binnensportlocaties & tennishal geopend vanaf 15 januari

Nieuws

Binnensportlocaties & tennishal geopend vanaf 15 januari

Coronavirus krant.jpg

Vanaf 15 januari is er sprake van versoepelingen. Lees hier wat dit betekent voor je bezoek aan onze sportaccommodatie(s).

Update 14 januari

Vandaag is bekend geworden dat er per 15 januari versoepeld kan worden. Dit betekent voor de sport dat er weer meer mogelijk is.

Breng je een bezoek aan Sportcentrum De Wterkanten zijn de volgende maatregelen van kracht:

 • Een coronatoegangsbewijs* i.c.m. een geldig identiteitsbewijs is verplicht voor alle bezoekers vanaf 18 jaar.
 • De horeca is alleen geopend voor het afhalen van consumpties. Deze consumptie(s) dien je buiten de accommodatie te nuttigen.
 • Tijdens de sport– en zwemactiviteiten mag er geen publiek aanwezig zijn.
 • Een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten
 • Houd 1,5 meter afstand, zowel in als buiten het water

Daarbij gaan wij ervan uit dat je de algemene adviezen in acht neemt:

- Was je handen;

- Blijf thuis bij klachten en laat je testen;

- Schud geen handen;

- Doe een zelftest als jij je begeeft onder grotere groepen mensen.

*Het coronatoegangsbewijs: vaccinatiebewijs, hersteld van corona of een negatieve coronatest.

Bedankt voor je medewerking !


Update 18 december

Vandaag is bekend geworden dat er per 19 december nieuwe coronamaatregelen van kracht zijn. Voor het sportcentrum en andere binnensportlocaties betekent dit een volledige sluiting.

Samen met de sportverenigingen zal zo snel mogelijk bekeken worden wat de mogelijkheden zijn om activiteiten eventueel in de buitenlucht voort te zetten.


Update 26 november

Vrijdag 26 november zijn er door de overheid nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. De belangrijkste maatregel, voor veel sectoren, is een sluiting tussen 17.00 uur en 05.00 uur. Ook onze sector valt in deze categorie.

Om die reden sluiten wij vanaf zondag 28 november, dagelijks om 17.00 uur, de deuren van onze accommodaties. Dit is natuurlijk heel spijtig en wij betreuren dit enorm. Juist,omdat wij veel van onze vaste bezoekers weer in onze accommodatie mochten begroeten.

Vanaf zondag 28 november zijn de volgende maatregelen van kracht in sportlocaties..

 • de accommodaties zijn dagelijks vanaf 17.00 uur gesloten. Hiermee komen alle activiteiten na 17.00 uur te vervallen.
 • het coronatoegangsbewijs (QR-code) is verplicht voor alle bezoekers vanaf 18 jaar. Dit betekent dat bezoekers bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs moeten tonen bij de toegang.
 • het dragen van een mondkapje is verplicht (behalve tijdens het sporten of wanneer je zit)
 • het houden van 1,5 meter afstand van elkaar  (behalve tijdens het sporten of een activiteit).

Wij vragen je tevens om de basisregels in acht te nemen en niet te komen wanneer je klachten hebt.


Coronamaatregelen Tennishal Ter Specke:

 • Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is de tennishal per 28 november dagelijks om 17.00 uur gesloten.
 • vanaf 6 november is het hebben van een coronatoegangsbewijs (QR coronabewijs, herstelbewijs of een geldig bewijs van een negatieve test) verplicht in de tennishal. Je bent als gebruiker (huurder) zelf verantwoordelijk voor het hebben van een dergelijk bewijs, alsmede de controle hiervan bij eventuele medespeler.

Aan onze vaste gebruikers wordt de mogelijkheid geboden om de vaste baanhuur tijdelijk naar een ander moment (overdag) te verplaatsen. Kijk hier voor een bezettingsoverzicht en geef de gewenste nieuwe tijd door via de mail.


Vanaf zaterdag 6 november gelden nieuwe coronaregels. Eén van deze regels is het verplicht stellen van een coronatoegangsbewijs in zwembaden en sportaccommodaties.

Voor vereniging/organisatie die gebruik maken van onze accommodaties, betekent dit dat er bij de toegang van de gehuurde ruimte het QR coronabewijs, herstelbewijs of een geldig bewijs van een negatieve test moet checken van uw leden/deelnemers en publiek van 18+.

 • Sporters en toeschouwers kunnen gebruik blijven maken van onze horeca, maar hier is het uiteraard verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben.
 • Om de hoofdingang(en) van Sportcentrum De Waterkanten te ontlasten, vragen wij u om de leden te informeren dat zij gebruik kunnen maken van de zij-ingang (aan de kant van het sportveld). Deze ingang is vanuit de parkeergarage ook bereikbaar en dit zal aangegeven worden.
 • Ook op de tribune is controle noodzakelijk.

Vanzelfsprekend realiseren wij ons dat deze situatie voor niemand wenselijk is en dat dit weer extra inspanning vergt van de vrijwillige organisatie. Toch vragen wij je om de maatregelen serieus te nemen en op een juiste wijze te handhaven.

Laten wij hopen dat deze maatregel(en) van tijdelijke aard zijn, maar voor nu, hopen wij op uw medewerking te mogen rekenen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.