Binnensportlocaties & tennishal geopend vanaf 15 januari

Nieuws

Binnensportlocaties & tennishal geopend vanaf 15 januari

Coronavirus krant.jpg

Vanaf 26 januari is er sprake van versoepelingen. Lees hier wat dit betekent voor je bezoek aan onze sportaccommodatie(s).

Update 26 januari

Vandaag is bekend geworden dat er per 26 januari nog meer versoepeld kan worden. Breng je een bezoek aan Sportcentrum De Wterkanten zijn de volgende maatregelen van kracht:

  • Een coronatoegangsbewijs* i.c.m. een geldig identiteitsbewijs is verplicht voor alle bezoekers vanaf 18 jaar.
  • De horeca is tot 22.00 uur geopend.
  • Tijdens de sport– en zwemactiviteiten mag er publiek aanwezig zijn, mits de 1,5 meter gehandhaafd kan worden.
  • Een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar, behalve tijdens het sporten
  • Houd 1,5 meter afstand, zowel in als buiten het water

Daarbij gaan wij ervan uit dat je de algemene adviezen in acht neemt:

- Was je handen;

- Blijf thuis bij klachten en laat je testen;

- Schud geen handen;

- Doe een zelftest als jij je begeeft onder grotere groepen mensen.

*Het coronatoegangsbewijs: vaccinatiebewijs, hersteld van corona of een negatieve coronatest.

Bedankt voor je medewerking !


Coronamaatregelen Tennishal Ter Specke:

  • vanaf 6 november is het hebben van een coronatoegangsbewijs (QR coronabewijs, herstelbewijs of een geldig bewijs van een negatieve test) verplicht in de tennishal. Je bent als gebruiker (huurder) zelf verantwoordelijk voor het hebben van een dergelijk bewijs, alsmede de controle hiervan bij eventuele medespeler.


Vanaf zaterdag 6 november gelden nieuwe coronaregels. Eén van deze regels is het verplicht stellen van een coronatoegangsbewijs in zwembaden en sportaccommodaties.

Voor vereniging/organisatie die gebruik maken van onze accommodaties, betekent dit dat er bij de toegang van de gehuurde ruimte het QR coronabewijs, herstelbewijs of een geldig bewijs van een negatieve test moet checken van uw leden/deelnemers en publiek van 18+.

  • Sporters en toeschouwers kunnen gebruik blijven maken van onze horeca, maar hier is het uiteraard verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben.
  • Om de hoofdingang(en) van Sportcentrum De Waterkanten te ontlasten, vragen wij u om de leden te informeren dat zij gebruik kunnen maken van de zij-ingang (aan de kant van het sportveld). Deze ingang is vanuit de parkeergarage ook bereikbaar en dit zal aangegeven worden.
  • Ook op de tribune is controle noodzakelijk.

Vanzelfsprekend realiseren wij ons dat deze situatie voor niemand wenselijk is en dat dit weer extra inspanning vergt van de vrijwillige organisatie. Toch vragen wij je om de maatregelen serieus te nemen en op een juiste wijze te handhaven.

Laten wij hopen dat deze maatregel(en) van tijdelijke aard zijn, maar voor nu, hopen wij op uw medewerking te mogen rekenen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.