Jeugdfonds Sport en Cultuur

Sport voor iedereen!

Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur

Uw kind wil graag sporten, maar u heeft om welke reden dan ook, geen geld om de contributie te betalen. Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdfonds Sport en Cultuur Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sport(club) voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen.
Voor sport geeft het Jeugdfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

Vanaf 25 juni 2017 kunnen kinderen uit de gemeente Lisse een beroep doen op het jeugdsport- en cultuurfonds. Kinderen die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan sport, muziek, toneel, dans, zang of beeldende kunst kunnen dan een aanvraag doen en een financiële bijdrage krijgen om deel te nemen aan bovengenoemde activiteiten.

Dit is ook mogelijk voor de zwemlessen in Sportcentrum De Waterkanten. Onze buurtsportcoach is intermediair en deze persoon kan samen met u een aanvraag indienen. Via onderstaand formulier kunt u contact met haar opnemen. U dient dan wel aan te kunnen tonen dat u in aanmerking komt voor deze subsidie. Meer informatie kunt u vinden via de site van het Jeugdfonds Sport en Cultuur

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.