Marente

Ledenkorting via Marente

Ledenkorting via Marente

Met het lidmaatschap van Marente heeft u op vertoon van uw ledenpas en de kortingskaart recht op één keer gratis zwemmen tijdens de recreatie-uren na iedere twaalf bezoeken aan een zwembad in de regio. Naast het recreatiezwemmen krijgt u in diverse zwembaden ook een knip in uw kortingskaart bij het doelgroepzwemmen voor 50 plussers. De kortingskaart is persoonlijk en kan voor meerdere gezinsleden aangevraagd worden.

De kortingsregeling geldt naast alle andere kortingsregelingen van het zwembad met uitzondering van het jaar- en/of seizoensabonnement, groepslessen (tenzij hierboven vermeld), zwemlessen voor zwemABC en zwemvaardigheidsdiploma’s, verenigingszwemmen en schoolzwemmen. De korting is niet geldig tegelijk met regelingen van andere organisaties dan het zwembad en Marente.

Vraag nu uw kortingskaart aan - klik hier

Nog meer ledenvoordeel

Als lid van Marente, profiteert u van veel voordelen. Een paar voorbeelden:

  • Marente E-deals, tot wel 70% korting op uitjes, activiteiten en producten
  • Korting op uw zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid of Zilveren Kruis
  • Dans en hiphop activiteiten
  • Handige diensten (aan huis) en nog veel meer.
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.